Comterm utveckling AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Comterm utveckling AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Comterm utveckling AB är ett av dem. Statusen för Comterm utveckling AB är att Bolaget är aktivt.

Comterm utveckling AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-09-29. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Comterm utveckling AB ska trivas.

Comterm utveckling AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka utveckling, tillverkning och försäljning av handikapphjälpmedel inom kommunikation, omgivningskontroll och utbildning, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Comterm utveckling AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Comterm utveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Comterm utveckling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54495875.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sarlin, Juha Olli -Strand, Leif Wilhelm.

De som är på något sätt har med Comterm utveckling AB är Strand, Leif Wilhelm som är född 1944 och har titeln VD, Sarlin, Juha Olli som är född 1962 och har titeln Vice VD, Strand, Leif Wilhelm som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sarlin, Juha Olli som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Seija Anneli som är född 1949 och har titeln Suppleant, Persson, Lars Georg som är född 1945 och har titeln RevisorSonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Comterm utveckling AB har 556546-0622 som sitt organisationsnummer.