Hud Of Sthlm AB

Stockholms län

Information

Hud Of Sthlm AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Hud Of Sthlm AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hud Of Sthlm AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Hud Of Sthlm AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hud Of Sthlm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till ATLASGATAN 4, 113 20, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7531788.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hud Of Sthlm AB Privat, ej börsnoterat.

Hud Of Sthlm AB har idag 556546-0242 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hud Of Sthlm AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva hudvård, kroppsvård, manikyr och pedikyr samt därmed förenlig verksamhet.

I Hud Of Sthlm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stenkel, Maria Angelica som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenkel, Monica Ingegärd som är född 1959 och har titeln Suppleant, Dege, Hans Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Revmac Holding AB som är född och har titeln Revisor, .