Polycom Technologies Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall idka försäljning och utveckling av elektroniska system och produkter inom dator- och telekommunikationsområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Polycom Technologies Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Polycom Technologies Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1997-09-19 så skapades Polycom Technologies Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Polycom Technologies Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Polycom Technologies Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556545-6026 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är Polycom Technologies Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Polycom Technologies Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-51172557 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Polycom Technologies Aktiebolag är Torberger, Sten Anders som är född 1946 och har titeln VD, Torberger, Sten Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Torberger, Kerstin Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Deurell, Anita Marie som är född 1956 och har titeln Revisor, ADE Revision AB som är född och har titeln Revisor, .