Progres Organizational Behavior Management AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Progres Organizational Behavior Management AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Progres Organizational Behavior Management AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Progres Organizational Behavior Management AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556545-4120.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-56316312 alternativt besöka eller skicka post till Progres Organizational Behavior Management AB på följande adress Klarabergsviadukten 70, 111 64, Stockholm.

Progres Organizational Behavior Management AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Progres Organizational Behavior Management AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Bergh, Martin Olof som är född 1953 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva ledarutveckling och därmed sammanhängande konsulttjänster samt därmed förenlig verksamhet.