Svenska Paritet Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet samt försäljning och utveckling av dataprogram samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svenska Paritet Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Svenska Paritet Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1997-07-01 så skapades Svenska Paritet Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Svenska Paritet Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

Svenska Paritet Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556542-3851 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är Svenska Paritet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Svenska Paritet Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-51050512 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kollberg, Dan Lennart Philip -Lund, Anita Margareth -Lund, Christoffer Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svenska Paritet Aktiebolag är Kollberg, Dan Lennart Philip som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lund, Anita Margareth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Caroline Sofie som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Christoffer Lennart som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Wretemark, Nils Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ringaby, Per Mikael som är född 1955 och har titeln RevisorRingaby Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .