SteJo Datakonsult AB

Stockholms län

Information

SteJo Datakonsult AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där SteJo Datakonsult AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. SteJo Datakonsult AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket SteJo Datakonsult AB har haft sedan 1997-01-01. SteJo Datakonsult AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SteJo Datakonsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Flygvillev. 1, 183 67, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8184853.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är SteJo Datakonsult AB Privat, ej börsnoterat.

SteJo Datakonsult AB har idag 556542-3349 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för SteJo Datakonsult AB

Bolaget ska bedriva konsulting såsom projektledning, utredning, systemering, programmering och utbildning inom dataområdet, handel med värdepapper samt att äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I SteJo Datakonsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Lars Stefan som är född 1957 och har titeln VD, Johansson, Lars Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Eva Ann-Christin som är född 1958 och har titeln Suppleant, Viklund, Ulf Sixten som är född 1957 och har titeln Revisor, Höckne, Laila Ingeborg som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorL Höckne Revision AB som är född och har titeln Revisor, .