CarPart Scandinavia AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med personbilar och reservdelar, tillbehör till motorfordon. Bolaget skall också utföra bil- service, bilplåt- och billackreparationer samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CarPart Scandinavia AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är CarPart Scandinavia AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1997-05-12 så skapades CarPart Scandinavia AB och verksamheten är har F-skattsedel CarPart Scandinavia AB har haft det sedan 1997-01-01.

CarPart Scandinavia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556541-7697 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är CarPart Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med CarPart Scandinavia AB så går det att nå dem via telefon på 08-4463390 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom CarPart Scandinavia AB är Sundkvist, Tomas Vilhelm som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Löveström, Mikael Per-Olof som är född 1977 och har titeln Suppleant, Helén, Dick Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, DIX Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .