Claes Kastengren Aktiebolag

Stockholms län

Information

Claes Kastengren Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Claes Kastengren Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Claes Kastengren Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Claes Kastengren Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Claes Kastengren Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rindöv. 12, 185 41, Vaxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Claes Kastengren Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Claes Kastengren Aktiebolag har idag 556541-1302 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Claes Kastengren Aktiebolag

Bolaget skall bedriva medicinsk mottagnings- och konsult- verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Claes Kastengren Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kastengren, Claes Gunnarson som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Kastengren Flyborg, Karl-Johan W som är född 1980 och har titeln Suppleant, Målqvist, Mats Göran som är född 1951 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .