Ring Taxi Tio Tusen i Norrtälje Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ring Taxi Tio Tusen i Norrtälje Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Ring Taxi Tio Tusen i Norrtälje Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ring Taxi Tio Tusen i Norrtälje Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ring Taxi Tio Tusen i Norrtälje Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Ring Taxi Tio Tusen i Norrtälje Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ring Taxi Tio Tusen i Norrtälje Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fogdev. 4 B, 183 64, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0176-10000.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ring Taxi Tio Tusen i Norrtälje Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ring Taxi Tio Tusen i Norrtälje Aktiebolag har idag 556541-0254 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ring Taxi Tio Tusen i Norrtälje Aktiebolag

Bolaget skall bedriva beställningscentral för persontransporter och därmed förenlig verksamhet.

I Ring Taxi Tio Tusen i Norrtälje Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Löfvenberg, Claes Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Rolf Anders som är född 1977 och har titeln Suppleant, Jonsson, Bo Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .