Fastighets Centrum i Täby Aktiebolag

Stockholms län

Information

Fastighets Centrum i Täby Aktiebolag är ett bolag som finns i Täby. I Fastighets Centrum i Täby Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björneheim, Kjell Carl Yngve som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Örstål, Kenth Sixten som är född 1952 och har titeln Suppleant, Thorling, Magnus Ivar som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fastighets Centrum i Täby Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fastighets Centrum i Täby Aktiebolag på telefon 08-7560068.

Bolaget skall äga och förvalta samt bedriva handel med värdepapper och fast egendom, bedriva byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastighets Centrum i Täby Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fastighets Centrum i Täby Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Fastighets Centrum i Täby Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Fastighets Centrum i Täby Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastighets Centrum i Täby Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Fastighets Centrum i Täby Aktiebolag har 556537-8998 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.