Car Solution Sweden Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Car Solution Sweden Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Car Solution Sweden Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Car Solution Sweden Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556535-8875.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-54471600 alternativt besöka eller skicka post till Car Solution Sweden Aktiebolag på följande adress Enhagsv. 3, 187 40, Täby.

Car Solution Sweden Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Car Solution Sweden Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Torninger, Björn Oskar Evert som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva reparation, service och konsultverksamhet avseende grafisk utrustning, samt reparation och försäljning av motorfordon samt därmed förenlig verksamhet såsom försäljning av reservdelar och biltillbehör. Bolaget skall även bedriva biluthyrning, bilförmedling och bilvård samt därmed förenlig verksamhet.