Sten IM Svensson Marknadskonsult AB

Stockholms län

Information

Sten IM Svensson Marknadskonsult AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Sten IM Svensson Marknadskonsult AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sten IM Svensson Marknadskonsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sten IM Svensson Marknadskonsult AB har haft sedan 1997-01-01. Sten IM Svensson Marknadskonsult AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sten IM Svensson Marknadskonsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Högalidsg. 32 B, 117 30, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7177095.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sten IM Svensson Marknadskonsult AB Privat, ej börsnoterat.

Sten IM Svensson Marknadskonsult AB har idag 556535-5558 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sten IM Svensson Marknadskonsult AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring, äga och förvalta värdepapper och fast egendom. Bedriva uthyrning av lös egendom, företrädesvis bilar, båtar och datorer samt därmed förenlig verksamhet.

I Sten IM Svensson Marknadskonsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Sten Ingolv Marwig som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Marwig, Sten Petter som är född 1978 och har titeln Suppleant, Björe Fornander, Christina Helena som är född 1956 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .