Professional Management Arne & Barbro Svensson Aktiebolag

Stockholms län

Information

556534-1186 är organisationsnummer för bolaget Professional Management Arne & Barbro Svensson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Professional Management Arne & Barbro Svensson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Professional Management Arne & Barbro Svensson Aktiebolag finns i.

Professional Management Arne & Barbro Svensson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1996-09-23 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Professional Management Arne & Barbro Svensson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Professional Management Arne & Barbro Svensson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Professional Management Arne & Barbro Svensson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Professional Management Arne & Barbro Svensson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7923828 eller genom brev på följande adress:
Illerv. 27, 187 35, Täby

Bolaget skall bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom företags- och organisationsutveckling samt inom dessa områden producera och försälja böcker och cd-rom, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Professional Management Arne & Barbro Svensson Aktiebolag och det är Svensson, Berth Arne Roland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Barbro Ann-Margret som är född 1952 och har titeln Suppleant, Jonsson, Jan Bertil som är född 1942 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,