ANOVA Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och ANOVA Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och ANOVA Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ANOVA Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ANOVA Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1996-09-10. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som ANOVA Aktiebolag ska trivas.

ANOVA Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom informationsteknologiområdet (IT) samt bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ANOVA Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är ANOVA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med ANOVA Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7878787.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med ANOVA Aktiebolag är Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Andersson, Mats Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor, .

ANOVA Aktiebolag har 556533-0791 som sitt organisationsnummer.