Comeric Elektronik AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Comeric Elektronik AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Comeric Elektronik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Comeric Elektronik AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556532-6104.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7328510 alternativt besöka eller skicka post till Comeric Elektronik AB på följande adress Tumstocksv. 11 A, 187 66, Täby.

Comeric Elektronik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Comeric Elektronik AB så sitter följande personer i styrelsen: , Gilljam, Eva Helena som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import och försäljning av elektronikkomponenter, produktions- och test-utrustning inom telekommunikation, fordonsindustri, vitvarumarknad, hemelektronik, data och industrielektronik samt att idka därmed förenlig verksamhet.