Täby Vinken AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Täby Vinken AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Täby Vinken AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Täby Vinken AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556531-7426.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-857174 alternativt besöka eller skicka post till Täby Vinken AB på följande adress Sibylleg. 47, 114 42, Stockholm.

Täby Vinken AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Täby Vinken AB så sitter följande personer i styrelsen: , Snellman, Ulla Anette som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av tipsinformation avseende galopp, försäljning av lös egendom företrädesvis presentartiklar, städverksamhet byggverksamhet, försäljning och förmedling av IT-produkter och IT-tjänster, handel med och förvaltning av värdepapper och fast egendom även som idka därmed förenliga rörelser.