SEVIDARE Mats Lindén AB

Stockholms län

Information

556531-7228 är organisationsnummer för företaget SEVIDARE Mats Lindén AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SEVIDARE Mats Lindén AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som SEVIDARE Mats Lindén AB finns i.

SEVIDARE Mats Lindén AB har varit registrerat sedan 1996-05-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SEVIDARE Mats Lindén AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

SEVIDARE Mats Lindén AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SEVIDARE Mats Lindén AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med SEVIDARE Mats Lindén AB så kan ni göra det på telefon genom 08-51010160 eller genom brev på följande adress:
Öregrundsg. 7, 115 59, Stockholm

Bolaget skall bedriva rådgivning till mediabranschen kopplad till undersökningsverksamhet och marknadsföring. Bolaget skall dessutom bedriva köp och försäljning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SEVIDARE Mats Lindén AB och det är Lindén, Mats Johan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindén, Johan Erik som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ohrner, Mats Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,