M Carlzén Rör & Bygg AB

Stockholms län

Information

556531-6048 är organisationsnummer för bolaget M Carlzén Rör & Bygg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M Carlzén Rör & Bygg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som M Carlzén Rör & Bygg AB finns i.

M Carlzén Rör & Bygg AB har varit registrerat sedan 1996-05-08 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för M Carlzén Rör & Bygg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

M Carlzén Rör & Bygg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för M Carlzén Rör & Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med M Carlzén Rör & Bygg AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8114499 eller genom brev på följande adress:
Ängarna 300, 830 13, Åre

Bolaget skall bedriva installationer och försäljning av byggnads- och VVS-material samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med M Carlzén Rör & Bygg AB och det är Carlsén, Michel som är född 1968 och har titeln VD, Carlsén, Michel som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Steffensen Carlsén, Elisabeth som är född 1971 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Fundin, Nina Susanne som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor,