Järngripen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Järngripen Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Järngripen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Järngripen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Järngripen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-12-20. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Järngripen Aktiebolag ska trivas.

Järngripen Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Järngripen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Järngripen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Järngripen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6621324.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Järngripen Aktiebolag är Gidnert, Carl Gunnar Stefan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nellgran, Nils Gunnar som är född 1958 och har titeln Suppleant, Thorling, Magnus Ivar som är född 1970 och har titeln Revisor, Engvall, Sven Arne som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Järngripen Aktiebolag har 556528-0772 som sitt organisationsnummer.