InterHumana Blomberg Gedda AB

Stockholms län

Information

InterHumana Blomberg Gedda AB är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som InterHumana Blomberg Gedda AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

InterHumana Blomberg Gedda AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

InterHumana Blomberg Gedda AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-11-20. Men sedan 1996-01-01 så har InterHumana Blomberg Gedda AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Drakskeppsv. 51, 183 63, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på InterHumana Blomberg Gedda AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7320315.

Täby arbetar för att verksamheter som InterHumana Blomberg Gedda AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för InterHumana Blomberg Gedda AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva verksamhet som konsultering inom rekrytering, utbildning, utveckling, forskning och litterär verksamhet inom områderna personal och organisation, verksamhet inom bildkonst såsom foto, samt handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för InterHumana Blomberg Gedda AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till InterHumana Blomberg Gedda AB och det är följande personer, Blomberg Gedda, Kerstin Ingrid som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Tuvstedt, Eva-Charlotte som är född 1969 och har titeln Suppleant, Toth Ullerkrans, Gabriella som är född 1954 och har titeln Revisor, Vallentuna Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för InterHumana Blomberg Gedda AB är 556527-4411.