Näsbyparks El AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Näsbyparks El AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Näsbyparks El AB är ett av dem. Statusen för Näsbyparks El AB är att Bolaget är aktivt.

Näsbyparks El AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-11-09. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Näsbyparks El AB ska trivas.

Näsbyparks El AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka rörelse med att utföra elektriska arbeten jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Näsbyparks El AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Näsbyparks El AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Näsbyparks El AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7324009.

Firman tecknas var för sig av -Sporrong, Johan Åke Fredrik -Videll, Monica Ingun Kristina.

De som är på något sätt har med Näsbyparks El AB är Sporrong, Johan Åke Fredrik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Videll, Monica Ingun Kristina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Haglund, Erik Tomas som är född 1964 och har titeln Revisor, Tomas Haglund Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Näsbyparks El AB har 556526-5161 som sitt organisationsnummer.