DiViTec AB

Stockholms län

Information

DiViTec AB är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som DiViTec AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

DiViTec AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

DiViTec AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-10-17. Men sedan 1996-01-01 så har DiViTec AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Nytorpsv. 20 A, 183 53, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DiViTec AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54470590.

Täby arbetar för att verksamheter som DiViTec AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för DiViTec AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva agenturverksamhet inom digital videoteknik samt konstruktion och installation av nyckelfärdiga system med denna teknik för sändande TV-bolag och för bolag som producerar TV-program.

Firmatecknare för DiViTec AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till DiViTec AB och det är följande personer, Sjöholm, Eric Anders Johan som är född 1946 och har titeln VD, Sjöholm, Eric Anders Johan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomquist, Lars Håkan Knutsson som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundvall, George Simon som är född 1965 och har titeln Suppleant, Fredstrand, Carl Gustaf Mikael som är född 1961 och har titeln Revisor, Ytre-Eide, Roy Erhardt som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant.SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för DiViTec AB är 556526-5039.