AB DAFAB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns AB DAFAB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. AB DAFAB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

AB DAFAB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556525-1518.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7552224 alternativt besöka eller skicka post till AB DAFAB på följande adress Eskaderv. 14, 183 54, Täby.

AB DAFAB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I AB DAFAB så sitter följande personer i styrelsen: , Dahlborg, Christian som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i företagsledning och i försäljning av mekaniska verkstadsprodukter samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet, dels utföra inredningsarbeten och idka försäljning av inredningsdetaljer samt bedriva därmed förenlig verksamhet.