Tommy Toresson Consulting AB

Stockholms län

Information

Tommy Toresson Consulting AB är ett bolag som finns i Täby. I Tommy Toresson Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Toresson, Per Tommy som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Maj-Britt Elisabet som är född 1928 och har titeln Suppleant, Scott, Mats Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tommy Toresson Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tommy Toresson Consulting AB på telefon 070-9269109.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi finans, organisation samt etablering av import och export med Sydamerika och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tommy Toresson Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tommy Toresson Consulting AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tommy Toresson Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-04-22 och Tommy Toresson Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-04-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tommy Toresson Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tommy Toresson Consulting AB har 556524-3101 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.