Media och IT-skolan i Djursholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Media och IT-skolan i Djursholm Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Media och IT-skolan i Djursholm Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Media och IT-skolan i Djursholm Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556523-3599.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-7684530.

Media och IT-skolan i Djursholm Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Media och IT-skolan i Djursholm Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Svensson, Carolina som är född 1977 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utbildning inom info-teknologi, data, reklam och media på grundskole, gymnasie och eftergymnasiel nivå, förlagsverksamhet inom tryckta media, radio, TV, internet och andra elektroniska media, café, galleri, restaurang, städning, bud, transporter och telekommunikation ävensom idka därmed förenlig verksamhet.