L.M.K. Markvårdsmaskiner AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns L.M.K. Markvårdsmaskiner AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. L.M.K. Markvårdsmaskiner AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

L.M.K. Markvårdsmaskiner AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556522-3459.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7567135 alternativt besöka eller skicka post till L.M.K. Markvårdsmaskiner AB på följande adress Ritarslingan 3, 187 66, Täby.

L.M.K. Markvårdsmaskiner AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I L.M.K. Markvårdsmaskiner AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Mattsson, Åke Lennart som är född 1936 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av nya och begagnade markvårdsmaskiner, reservdelar och tillbehör, tillhandahållande av service och reparationsarbeten, uthyrning av maskiner i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.