Charles Lindströms El-Service Aktiebolag

Stockholms län

Information

556520-2008 är organisationsnummer för bolaget Charles Lindströms El-Service Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Charles Lindströms El-Service Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Charles Lindströms El-Service Aktiebolag finns i.

Charles Lindströms El-Service Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-07-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Charles Lindströms El-Service Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Charles Lindströms El-Service Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Charles Lindströms El-Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindström, Charles Krister -Lindström, Otto Fridolf Charles

Vill ni komma i kontakt med Charles Lindströms El-Service Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7328690 eller genom brev på följande adress:
Reprov. 4, 183 77, Täby

Bolaget skall bedriva konstruktion och tillverkning av elutrustningar samt utföra elinstallationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Charles Lindströms El-Service Aktiebolag och det är Lindström, Charles Krister som är född 1960 och har titeln VD, Lindström, Charles Krister som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Otto Fridolf Charles som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Lena Agneta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Jan Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Sjöbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor