Trajector AB

Stockholms län

Information

556520-1927 är organisationsnummer för bolaget Trajector AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trajector AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Trajector AB finns i.

Trajector AB har varit registrerat sedan 1995-07-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Trajector AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Trajector AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Trajector AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Trajector AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4678666 eller genom brev på följande adress:
Björnkällev. 31, 183 60, Täby

Bolaget skall idka konsult- och informationsverksamhet inom telekommunikation, tävlingsverksamhet och uppfödning inom trav- och galopphästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Trajector AB och det är Bergschöld, Hans Christer Gustaf J som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergschöld, Ann-Marie Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Karlsson, Erik Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,