Baltic Bridge Byggledning AB

Stockholms län

Information

Baltic Bridge Byggledning AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Baltic Bridge Byggledning AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Baltic Bridge Byggledning AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Baltic Bridge Byggledning AB har haft sedan 2001-10-01. Baltic Bridge Byggledning AB har funnits sedan och 2001-10-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Baltic Bridge Byggledning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hörnåkersv. 10, 183 65, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-4455465.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Baltic Bridge Byggledning AB Privat, ej börsnoterat.

Baltic Bridge Byggledning AB har idag 556519-3629 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Baltic Bridge Byggledning AB

Bolaget skall ha till ändamål att på entreprenad utföra projektledning, projektering, inköp, produktion samt underhåll av bygg- och fastighetsprojekt. Bolaget skall även i egen regi genomföra affärsutveckling och förvaltning av fastigheter.

I Baltic Bridge Byggledning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Löfgren, Mats Gustav som är född 1958 och har titeln VD, Löfgren, Mats Gustav som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Elena som är född 1972 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Kjell Gerhard som är född 1949 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .