Interski Aktiebolag

Stockholms län

Information

556517-8166 är organisationsnummer för bolaget Interski Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Interski Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Interski Aktiebolag finns i.

Interski Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-08-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Interski Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Interski Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Interski Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Tollin, Stig Michael

Vill ni komma i kontakt med Interski Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0647-50610 eller genom brev på följande adress:
Årev. 61, 830 13, Åre

Bolaget skall bedriva försäljning och marknadsföring av sport- och fritidsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Interski Aktiebolag och det är Tollin, Stig Michael som är född 1953 och har titeln VD, Tollin, Stig Michael som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Göran Karl Sigvard som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tollin, Susanne som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor