Sama förlag AB

Stockholms län

Information

Sama förlag AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Sama förlag AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sama förlag AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sama förlag AB har haft sedan 1995-01-01. Sama förlag AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sama förlag AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skördev. 11 A, 183 57, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7325950.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sama förlag AB Privat, ej börsnoterat.

Sama förlag AB har idag 556516-0552 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sama förlag AB

Bolaget skall bedriva utbildning och bokutgivning inom etik och samhällsfrågor, därmed förenlig verksamhet.

I Sama förlag AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Samuelsson, Lena Christina Mathilda som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstensson, Moa Matilda som är född 1975 och har titeln Suppleant, Målqvist, Mats Göran som är född 1951 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .