Hamalm Fastighets Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter Hamalm Fastighets Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Hamalm Fastighets Aktiebolag i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Hamalm Fastighets Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-05-28 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1995-04-01 så har Hamalm Fastighets Aktiebolag varit registrerat. Idag är Hamalm Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Hamalm Fastighets Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Hamalm Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7681210.

Bolaget skall bedriva tandläkarverksamhet och fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Malm, Carin Elisabeth som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Malm, Henrik André Victor som är född 1978 och har titeln Suppleant, Sandhamre, Leif Hilding som är född 1945 och har titeln Delgivningsbar person, Larsson, Asta Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Hamalm Fastighets Aktiebolag har 556511-6489 som sitt organisationsnummer.