OnLine i TÄBY AB

Stockholms län

Information

OnLine i TÄBY AB är en verksamhet som finns i Täby. I OnLine i TÄBY AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekberg, Johan Erik Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekberg, Anne-Margret som är född 1931 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med OnLine i TÄBY AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå OnLine i TÄBY AB på telefon 070-7896860.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom datorstrategi, företagsledning och affärsområdesutveckling, idka handel med datautrustning, äga och förvalta värdepapper, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är OnLine i TÄBY AB av bolagstypen Aktiebolag.

OnLine i TÄBY AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

OnLine i TÄBY AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och OnLine i TÄBY AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för OnLine i TÄBY AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

OnLine i TÄBY AB har 556510-8874 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.