Gosset Trade Company AB

Stockholms län

Information

Gosset Trade Company AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Gosset Trade Company AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gosset Trade Company AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Gosset Trade Company AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Gosset Trade Company AB så kan ni göra det genom att skicka er post till HÖRNÅKERSVÄGEN 10, 183 65, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54442660.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Gosset Trade Company AB Privat, ej börsnoterat.

Gosset Trade Company AB har idag 556510-6902 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Gosset Trade Company AB

Bolaget ska bedriva försäljning av profil- och presentreklam, import och export av produkter för butiksförsäljning inom inredning, förvalta fastigheter och värdepapper, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Gosset Trade Company AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Montelius, Dan Anders Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Montelius, Anna Cecilia som är född 1962 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .