Belkap AB

Stockholms län

Information

556509-8968 är organisationsnummer för företaget Belkap AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Belkap AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Belkap AB finns i.

Belkap AB har varit registrerat sedan 1995-02-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Belkap AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Belkap AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Belkap AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Belkap AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7558383 eller genom brev på följande adress:
Belev. 4, 182 64, Djursholm

Bolaget ska ha till föremål för sin verksamhet att idka handel med värdepapper och äga och förvalta värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Belkap AB och det är Ekblom, Per Holger Wilhelm som är född 1960 och har titeln VD, Ekblom, Per Holger Wilhelm som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gerber Ekblom, Anna Petersdotter som är född 1964 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Leif Ingvar som är född 1958 och har titeln Revisor, Eriksson, Gunvor Elisabet som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor