Elect Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Elect Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Elect Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Elect Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Elect Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-03-06. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Elect Aktiebolag ska trivas.

Elect Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import, export och försäljning av kemirelaterad utrustning och tillbehör samt verktyg och tillbehör, konsultverksamhet inom kemisektorn och inom marknadsföring och försäljning, utveckling och tillverkning av kemirelaterad utrustning och tillbehör, byggnads och snickeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elect Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Elect Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Elect Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7323745.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Elect Aktiebolag är Bondesson, Lars Gösta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Huse Bondesson, Anne Camilla som är född 1958 och har titeln Suppleant, Björe Fornander, Christina Helena som är född 1956 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .

Elect Aktiebolag har 556509-3514 som sitt organisationsnummer.