Team uStation Aktiebolag

Stockholms län

Information

Team uStation Aktiebolag är ett bolag som finns i Täby. I Team uStation Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zakrzewski, Krzysztof Jerzy som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hauptman, Maria som är född 1945 och har titeln Suppleant, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Björk, Hans Gustav Svante som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Team uStation Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Team uStation Aktiebolag på telefon 08-7731003.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, programutveckling och försäljning inom databranschen och idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Team uStation Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Team uStation Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Team uStation Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Team uStation Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Team uStation Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Hauptman, Maria -Zakrzewski, Krzysztof Jerzy

Team uStation Aktiebolag har 556505-0290 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.