Onepeak AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall uthyra och försälja samt utplacera motionsredskap, kläder och kost tillhörande verksamheten. Personaluthyrning. Äga och förvalta fastigheter. Köpa och sälja aktier, värdepapper (utan att driva värdepappersrörelse) ävensom därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Onepeak AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Onepeak AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1995-01-04 så skapades Onepeak AB och verksamheten är har F-skattsedel Onepeak AB har haft det sedan 1997-01-01.

Onepeak AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556504-7478 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Onepeak AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Onepeak AB så går det att nå dem via telefon på 08-7566874 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Onepeak AB är Cederholm, Hans Eric som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Styf, Charlotte Birgitte som är född 1966 och har titeln Suppleant, Trast Vinqvist, Sven Anders som är född 1961 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .