Orbetello AB

Stockholms län

Information

Orbetello AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Orbetello AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Orbetello AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Orbetello AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Orbetello AB så kan ni göra det genom att skicka er post till MÅSVÄGEN 1, 183 57, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-55631530.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Orbetello AB Privat, ej börsnoterat.

Orbetello AB har idag 556503-5010 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Orbetello AB

Bolaget skall bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom det arbetspsykologiska området samt genom rekrytering via annons och interaktiva media, urval och personbedömmning förse företag och organisationer med nya medarbetare, samt bedriva förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksmahet.

I Orbetello AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mabon, Hunter Masterton som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Mabon, Allan Russel som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Wall, Erik Oskar som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .