Kvarnströms Bygg & Inredningsmontage Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Kvarnströms Bygg & Inredningsmontage Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Kvarnströms Bygg & Inredningsmontage Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kvarnströms Bygg & Inredningsmontage Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kvarnströms Bygg & Inredningsmontage Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-12-08. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kvarnströms Bygg & Inredningsmontage Aktiebolag ska trivas.

Kvarnströms Bygg & Inredningsmontage Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bygg och inredningsmontage samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kvarnströms Bygg & Inredningsmontage Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Kvarnströms Bygg & Inredningsmontage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Kvarnströms Bygg & Inredningsmontage Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7324363.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kvarnströms Bygg & Inredningsmontage Aktiebolag är Kvarnström, Olof Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Elander, Ann-Catrine Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Johansson, Elsa Mariann som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Kvarnströms Bygg & Inredningsmontage Aktiebolag har 556500-9056 som sitt organisationsnummer.