Värmeland Teknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

556499-0074 är organisationsnummer för bolaget Värmeland Teknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Värmeland Teknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Värmeland Teknik Aktiebolag finns i.

Värmeland Teknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-11-29 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Värmeland Teknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Värmeland Teknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Värmeland Teknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Värmeland Teknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54470770 eller genom brev på följande adress:
Älgstigen 43, 183 56, Täby

Bolaget skall äga och förvalta miljövänliga fjärrvärmerörelser, bedriva utvecklingsarbeten inom biomiljöteknikområdet, entreprenadverksamhet, konsultationer inom det energitekniska området och därmed jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Värmeland Teknik Aktiebolag och det är Svensson, Göran Axel Gunnar som är född 1959 och har titeln Extern VD, Guldstrand, Lars Ingvar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Erik Jörgen som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Stig Karl-Magnus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Hallström, Dan Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindh, Peter Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamotvon Wowern, Per Arne som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagberg, Nils David Alexander som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor