Decerno Aktiebolag

Stockholms län

Information

Decerno Aktiebolag är ett bolag som finns i Täby. I Decerno Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Arnör, Anders Wilhelm som är född 1953 och har titeln VD, Arnör, Anders Wilhelm som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hasselström, Dick Karl Fredrik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Jan Sigvard som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Möllerström Nording, Lena Birgitta som är född 1956 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Decerno Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Decerno Aktiebolag på telefon 08-6307500.

Bolaget skall bedriva handel med ADB-system och utföra konsult- tjänster inom ADB-området samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom idka handel med aktier och andra aktie- relaterade värdepapper.

Idag är Decerno Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Decerno Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Decerno Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Decerno Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Decerno Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Decerno Aktiebolag har 556498-5025 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.