Kannringen Fastighets Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Kannringen Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Kannringen Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kannringen Fastighets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kannringen Fastighets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-12-15. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kannringen Fastighets Aktiebolag ska trivas.

Kannringen Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att direkt eller genom dotterbolag förvärva, förvalta, förädla och avyttra fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kannringen Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Kannringen Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Kannringen Fastighets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-55514800.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Kannringen Fastighets Aktiebolag är Johansson, Ove Mikael som är född 1962 och har titeln Likvidator, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Wassberg, Lars Daniel som är född 1980 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Kannringen Fastighets Aktiebolag har 556497-8541 som sitt organisationsnummer.