HydroResearch Sam Johansson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva forskning inom vattenfördämningar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HydroResearch Sam Johansson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är HydroResearch Sam Johansson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1994-10-24 så skapades HydroResearch Sam Johansson Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel HydroResearch Sam Johansson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

HydroResearch Sam Johansson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556497-4284 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är HydroResearch Sam Johansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med HydroResearch Sam Johansson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7564950 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom HydroResearch Sam Johansson Aktiebolag är Johansson, Sam Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Majlis Iren som är född 1956 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lindblad, Bernt Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .