Arthur Philipson Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra tjänster och idka rådgivning i ekonomiska och administrativa frågor samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Arthur Philipson Konsult Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Arthur Philipson Konsult Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1994-10-25 så skapades Arthur Philipson Konsult Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Arthur Philipson Konsult Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Arthur Philipson Konsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556497-0670 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Arthur Philipson Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Arthur Philipson Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7563143 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Philipson, Agneta -Philipson, Arthur Claes Jacob

Följande personer är på något sätt aktiva inom Arthur Philipson Konsult Aktiebolag är Philipson, Arthur Claes Jacob som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Philipson, Agneta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Dege, Hans Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Revmac Holding AB som är född och har titeln Revisor, .