Portfolio Sweden Aktiebolag

Stockholms län

Information

Portfolio Sweden Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Portfolio Sweden Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Portfolio Sweden Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Portfolio Sweden Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-10-26. Men sedan 1994-01-01 så har Portfolio Sweden Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Eriksbergsg. 18, 114 30, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Portfolio Sweden Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7587674.

Täby arbetar för att bolag som Portfolio Sweden Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Portfolio Sweden Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva bokförsäljning och konsultverksamhet inom området textilekonomi. Ämnet textilekonomi beskriver gången från affärsidé - affärsstrategier via branschanpassade kunskaper i företagsekonomi till inköps-, lager- och butiksekonomi. Allt sett i sitt branschsammanhang och med ekonomiska förtecken.

Firmatecknare för Portfolio Sweden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Hedén, Anders Carl Gustaf -Mcandrew Hedén, Jane Marie.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Portfolio Sweden Aktiebolag och det är följande personer, Hedén, Anders Carl Gustaf som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Mcandrew Hedén, Jane Marie som är född 1955 och har titeln Suppleant, Kleberg, Anna Margareta Elisabet som är född 1964 och har titeln Revisor, Kleberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Portfolio Sweden Aktiebolag är 556495-5960.