FSP Management AB

Stockholms län

Information

556494-7983 är organisationsnummer för bolaget FSP Management AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FSP Management AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som FSP Management AB finns i.

FSP Management AB har varit registrerat sedan 1994-09-26 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för FSP Management AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-06.

FSP Management AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FSP Management AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med FSP Management AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-18500 eller genom brev på följande adress:
Sergels Torg 12, 111 57, Stockholm

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med säkerhetsprodukter inom personsäkerhetsområdet för fordon, förvalta patenträttigheter inom personsäkerhetsområdet för fordon samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FSP Management AB och det är Lennartsson, Jan Håkan som är född 1971 och har titeln VD, Lennartsson, Jan Håkan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Bark, Gunnar Emanuel som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Hans Eric som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Tärnell, Folke Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor