Barnläkarmottagningen i Näsby Park Aktiebolag

Stockholms län

Information

Barnläkarmottagningen i Näsby Park Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Barnläkarmottagningen i Näsby Park Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Barnläkarmottagningen i Näsby Park Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Barnläkarmottagningen i Näsby Park Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-08-12.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kryssarv. 17, 183 58, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Barnläkarmottagningen i Näsby Park Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7561901.

Täby arbetar för att bolag som Barnläkarmottagningen i Näsby Park Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Barnläkarmottagningen i Näsby Park Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva barnläkarmottagning och handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Barnläkarmottagningen i Näsby Park Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Barnläkarmottagningen i Näsby Park Aktiebolag och det är följande personer, Wagner, Imma Maria som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bremberg, Jessica Gabrielle som är född 1970 och har titeln Suppleant, Haglund, Erik Tomas som är född 1964 och har titeln Revisor, Tomas Haglund Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Barnläkarmottagningen i Näsby Park Aktiebolag är 556491-2573.