AB Suverania

Stockholms län

Information

AB Suverania är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som AB Suverania finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AB Suverania är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

AB Suverania som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-04-28. Men sedan 1994-01-01 så har AB Suverania varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Infanterig. 3, 171 59, Solna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AB Suverania så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4939909.

Täby arbetar för att bolag som AB Suverania ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AB Suverania. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel med aktier och värdepapper, bilar, båtar, entreprenads- och arbetsmaskiner verktyg, fastigheter och entreprenad, konkurspartier och varulager samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AB Suverania är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AB Suverania och det är följande personer, Söderberg, Pär Robert som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anita Margareta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Brunstedt, Mats som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AB Suverania är 556486-6407.