Bespar Consult, BeSparC Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bespar Consult, BeSparC Aktiebolag är ett bolag som finns i Täby. I Bespar Consult, BeSparC Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sparrwardt, Berndt Anders som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Sparrwardt, Sonja Elisabet som är född 1945 och har titeln Suppleant, Hansen, Eva Elisabeth som är född 1969 och har titeln Revisor, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bespar Consult, BeSparC Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bespar Consult, BeSparC Aktiebolag på telefon 08-51014715.

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom bygg- och anläggningssektorn såväl inhemsk som på export. Konsultversamhet inom bygg- och anläggningsdata. Marknadsföringskonsult inom bygg- och anläggningssektorn. Agenturförsäljning av byggmaterial och uthyrning av bygg- och anläggningsutensilier samt därmed förenlig verksamhet. Vidare att kunna förvärva, förvalta och avyttra fast egendom och värdepapper.

Idag är Bespar Consult, BeSparC Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bespar Consult, BeSparC Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bespar Consult, BeSparC Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bespar Consult, BeSparC Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bespar Consult, BeSparC Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bespar Consult, BeSparC Aktiebolag har 556485-6705 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.